Post by monvelotincref on Mar 8, 2022 11:03:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 2: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تولید کننده کد تقلب طلا ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 2: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Ice Scream 2: Horror Neighborhood આર્કેડ goh
خراب شد و نتوانست بازی را تمام کند
من اولی رو بازی کردم که خیلی باحاله... اما یه ایراد هست که تو بعضی وقتا میله راه نمیره... و وقتی نزدیکش میشی حتی اسیرت نمیکنه..😂 خیلی خنده دار بود برای من.. اما فکر می کنم همه بازی های شما شگفت انگیز هستند. من همه بازی های شما را قبلا بازی کرده ام.. به امید یک بازی جدید... در سال 2020.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arkādes spēles vjum
Fairy Tale Mysteries: The Puppet Thief Περιπέτεια gvli
این بازی عالیه دمش گرم سازندشم عالیه حتمادانلودش کنید
دلیل اینکه من به جای 1 به این بازی 2 ستاره داده ام این است که احساس می کنم این بازی مانند بازی اول پتانسیل زیادی دارد اما اشکالات زیادی وجود دارد مانند اینکه میله گورستان راه نمی رود و شما نمی توانید مسابقات را برای تکمیل بازی دریافت کنید، بنابراین اکنون فقط منتظر آپدیت یا رفع اشکالات هستم قبل از اینکه دوباره آن را بازی کنم، بنابراین این بازی را توصیه نمی کنم مگر اینکه آپدیت شده باشد یا اشکالات برطرف شده باشد.
پس وقتی غذای گربه تخم ریزی نمی کند چوب لباسی تخم ریزی نکنید پس لطفا این کار را نکنید 😡😡😡
تو ۱۱ زیر ۸ سال برو خودتو جمع کن عمو من ۷ سالمه دارم بازیش میکنم ۸سال ۸سال میکنه برام اه عالیه این بازی ولی بچتونو ادب کنین مزخرف میگه شهریار مرده😡😡😡😡😡😡😡😡😡
این یک بازی واقعاً خوب است، تنها چیزی که در مورد آن دوست ندارم این است که وقتی بازی را می بندید، شما را کاملاً مجدداً راه اندازی می کند و این واقعاً آزاردهنده می شود، اگر بتوانید فکر می کنید می توانید آن را برطرف کنید؟ در کل بازی شگفت انگیزی است!! به کار عالی ادامه دهید! واقعا از بازی کردنش خیلی لذت بردم!! عاشق گرافیک!! تاخیری وجود ندارد! با تشکر از شما برای ساخت این بازی شگفت انگیز!
Ice granny babienna Scream : horror Mod - Cafe Bazaar
خوب است، اما باید راه دیگری برای گرفتن تفنگ توپ وجود داشته باشد.
عالیه 😍
Ice Scream 3 یک بازی جالب و سرگرم کننده رایگان است. در این.
مشکل این است که مرد بستنی می تواند به اتاق برود و سپس من را منجمد کند و هر جا که می روم او می داند که کجا هستم اشکال را برطرف کنم لطفاً تا بتوانم آن را بازی کنم
بدنیس
خیلی بازی عالی خوشم می آید.اما مشکل اینجاست که بازی لانه مخفی در سیرک بسیار سخت است. بارها امتحان کردم اما نشد 😔.لطفا بازی رو عوض کنید!
یک بازی ترسناک عالی ممکن است کمی اشکال داشته باشد اما همچنان یک بازی عالی است
برای من دان نمیشه
خیلی بازی خوبی بود برای حل پازل ها خیلی دوستش دارم
این قسمت بهتر از قسمت 1 است
عالییییییییی😊😊😊😊😊
پس از یک ساعت بازی چندین بار دچار مشکل شد!
من از این بازی راضی هستم اما نمیتونم برم بیرن لطفا لطفا لطفا لطفا لطفا کمکم کنید
اشکالات زیادی در بازی وجود دارد
من دخترم و کل محله هایش رو باز کردم
این بازی بسیار زیبا است اما این بازی خطرناک و ترسناک نیست
این یک بازی ترسناک است. وقتی این بازی رو انجام میدم حس ترسناکی دارم!!!
خیلی بازی قشنگیه
من عاشق این بازی هستم
بازی شما بازی beekar laggy aa thu
این دوش هست یک دومش عااااااالیی هستند ولی برای من تو دومش درخت کریسمس بود و کولوچه روی میز بود و عااااااااااااالللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییی بووووو وووووووووووودددددددددددددددددددد من شما را نمی دانم ولی من تمومش کردم که💙🙏😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😆 😍
این بازی بسیار زیبا و فوق العاده است، همچنین کمی ترسناک است و به شما احساس واقعی می دهد که در دستگاه خود هستید (لپ تاپ، موبایل و غیره) گیم پلی فوق العاده است و پازل ها نیز من فقط بازی های ترسناک و ترسناک را دوست دارم. من از کپلریان درخواست می کنم بازی های بیشتری توسعه دهند ...... از شما برای آوردن چنین بازی های شگفت انگیزی متشکرم......
این بازی شگفت انگیز است. ترسناک و همچنین جالب است. پازل ها پس از فصل اول آن دشوار هستند. من عاشق این بازی هستم. من به تبلیغات در حالت روح اهمیتی نمی دهم.
منتظر Ice Scream 4 باشید و لطفا هیچ چیز مانند دوچرخه سواری را در بازی Ice cream 3 قرار ندهید. لطفاً در صورت امکان آن را حذف کنید زیرا من نمی توانم این کار را انجام دهم زیرا مطابق با آن کار نمی کند، بنابراین لطفا دوچرخه را بردارید و گرفتن اسب قرمز را کمی راحت تر کنید. این بازی فقط عالی بود ادامه بده به ساخت بازی های باشکوه ادامه دهید. کاویتا شارما راهبه شیطانی است که مادر راد است. من فکر می کنم همه این را می دانند.
addams family mystery mansion creepypasta - Valerie Wildman
بازی خیلی خوبیه ولی چارلی اسلحه لنا باهوت موسکیل رو داره
بازی بسیار خوبی است
برای یکی از سوالات عجیب و غریب هنگام رتبه بندی بازی چه خبر است. برای 2 نفر خیلی کار زیاد است، قسمت اول تعادل خوبی بود. 3 بچه ها در مورد آن بازی آرکید احمقانه به چه فکر می کردید؟ این یک ایده هوشمندانه برای اضافه کردن نیست. مخصوصاً زمانی که کاترپیلار کوچولو هر بار که لمس میکند و شی میمیرد. اگر میخواهید بازی عجیب و غریب را اضافه کنید، آن را برای ما گیمرهای معمولی سادهتر کنید، لطفاً یا بهتر است آن را به مأموریتی تبدیل نکنید که باید آن را کامل کنیم. زود باشید بچه ها.
این بازی خیلی ترسناک است اما وقتی من از بازی فرار کنم بسیار سرگرم کننده است زیرا مایک نامه ای برای خواهر چارلی است که او نامه را به کی پرتاب می کند اما نامه به لیست نمی رسد. ولی بازی برای بقیه بازی های ترسناک خیلی بهتره به همین دلیل بازی رو 5 شروع می کنم چون من واقعا این بازی رو دوست دارم و سعی می کنم ice scream 3 رو هم بازی کنم.😝😝😝 بازی Op باید بازی کنید بازی من این بازی رو خیلی دوست دارم الان بازی مورد علاقه منه 😘😘😘😘