Post by monvelotincref on Mar 8, 2022 11:16:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAW Patrol: Rescue Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzený počet bodov ▞▞▞
▞▞▞ PAW Patrol: Rescue Run 2022 version ▞▞▞
Kúpil som si, ale nestiahol som, na základe recenzií by som chcel vrátiť peniaze za stiahnutie ďalšej hry!!!
Paw Patrol: Hunde Abenteuer Haustier Welpen Helden Abenteuer exto
Neotvára sa, 1,1 giga a 5 $ premrhaných na túto aplikáciu na odpadky, totálny podvod.
V popise sa píše, že s everestom sa hrať môžete, ale nie... pokiaľ mi niečo neunikne! Prosím, opravte to, pretože môj syn je dosť sklamaný, pretože miluje nové šteniatko. Vďaka
Vrátenie peňazí, prosím, odmieta inštaláciu
Ako môžem získať vrátenie peňazí táto aplikácia nefunguje trochu úplne vykuchaná náš syn naozaj miluje PAW Patrol, ak by to bola bezplatná aplikácia, odinštaloval by som, ako môže byť niekto takto okradnutý, toto je lúpež, rád by som odpovedal z Nickleodeon ohľadom tohto problému chcem to posunúť ďalej, ale neviem ako aaaarrrrrgghh
Ako môžem vrátiť peniaze plssss pomôžte mi
Dobre. Kúpil som túto hru pre svojho synovca, ale nefunguje. Nemám menu na výber iného jazyka a tiež nemôžem hrať ostatné úrovne. Prečo ma nútiť platiť vopred za nedokončenú hru. Buď to opravíte alebo aktualizujete, alebo mi vráťte peniaze.
Stále to hovorí sťahovanie
Vzal mi všetky dáta a nefunguje!! Vysvetlite to dieťaťu! Vráťte alebo opravte!!!!!!!!!
Ako môžete inzerovať túto hru v televízii ako vy? Nemôžete hrať celú hru, za ktorú sme zaplatili. Keď za niečo zaplatíte a nebude to fungovať, som si istý, že by ste boli naštvaní a chceli by ste svoje peniaze späť, tak to prosím opravte alebo vráťte ľuďom peniaze a zoberte reklamu na televízor, ďakujem. Stále žiadna odpoveď na otázku, prečo nemôžeme hrať poslednú úroveň alebo opravu, to je dôvod, prečo ľudia dostávajú hacknuté kópie hier, pretože nikdy neviete, či platená verzia bude fungovať, a ak nie, viete, že nie dostať svoje peniaze späť
Downtown sa neodomkne, hovorí, že máte problémy s inicializáciou platby. A veľmi drahé na to, čo to je..
Zaplatil som za túto hru, ale nejde stiahnuť, skúšal som to niekoľkokrát. Okrádajú ľudí! Chcem svoje peniaze späť!
Nenačítava sa!
PAW Patrol: Rescue Run ایڈونچر ricz
Mocné šteniatka
Milujem tvoju prácu
Vyžaduje sa vrátenie peňazí absolútne znechutené!!!!
Chyba pri pokuse o stiahnutie v centre mesta
Je vždy nemotorný a je anglický
Nedovolí nám odomknúť nové oblasti alebo Everest. Zaplatené peniaze za 3 mizerné miesta na hranie. Plánujete to napraviť alebo sa len chystáte nalákať na deti milujúce Tlapkovú patrolu s vedomím, že ich rodičia si to bez ohľadu na to stiahnu? Otrasný Nickelodeon! !!!
Nedovolí nám to stiahnuť
Kúpil som si túto hru, aby som zistil, že za extra úrovne musíte zaplatiť ešte viac. Za sťahovanie zaplatíte takmer 5 £! Potom treba doplatiť. Trochu nespravodlivé, nie?
nefunguje
Nie je možné zadať meno pre prehrávanie!
Vôbec nefunguje.
to
Hra už nefunguje. Pokúsil sa odinštalovať, ale nejde znova nainštalovať
Takže zlé centrum nie je odomykanie
Nedokážem sa dostať do štádia zadávania mien. Nedovolí mi vkladať písmená. Opravte to, pretože to bolo dosť drahé na nič
Prečo to inzerovať v televízii, keď sa nemôžete ani obťažovať vyriešiť problémy s aplikáciou! Stále nie je možné stiahnuť hru Everest, to je problém už viac ako šesť mesiacov. Absolútny odpad! 1 hviezdička je štedrá.
Dunk Shot Аркады fyl
veľmi sklamaný, že mi to nedovolí nakupovať nižšie úrovne mesta
PAW Patrol: Rescue Run Sarguzasht uvx
Nedá sa to stiahnuť, 7 krát a stále to hovorí "skúste to znova neskôr" idioti, hneď po hlúpych peniazoch.
Načítanie trvá príliš dlho a nikdy nekončí. Mám platenú verziu, prosím, vráťte mi peniaze
po 3 pokusoch
PAW Patrol: Rescue Run Petualangan bbkt
PAW Patrol: Rescue Run Dobrodružné jsu
Naozaj ľahké začať. Platformová hra v štýle. Zamestnal moju dcéru na hodiny.Môj syn miloval (vo veku 5 rokov) túto hru, najmä misie