Post by monvelotincref on Mar 8, 2022 11:25:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ bhop pro ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ bhop pro IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dopustiti varanje ▞▞▞
▞▞▞ bhop pro 2022 version ▞▞▞
𝚙𝚛𝚎 𝚍𝚘𝚋𝚛𝚊 𝚒𝚐𝚛𝚒𝚌𝚊 𝚙𝚛𝚎𝚙𝚘𝚛𝚖𝚛𝚖𝚌𝚞𝚖𝚌𝚞𝚖𝚌𝚞
Nekada je to bila odlična igra, ali sada su kontrole čudne i ne mogu se okretati lijevom stranom ekrana. Vratite stare opcije upravljanja sa samo lijevom i desnom strelicom za okretanje i gumbom za skok.
bhop pro 模擬 bwvc
Boooooooooooooooooooooring ali dobro, ali prije nego što sam uopće instalirao igru mislio sam da je kao gta 5 kada je imala dobre slike i stvari, ali nije cool, ali dajem joj zvjezdicu jer su probali
Glupost!!!!!!
Ok je igra ono bleja
aplikacija je super ALI OGLASI SVAKI PUT KADA UMRE 3 PUT DA DOBIM OGLAS
jako lijepo
zabavna igra, ali oglasi su jako nametljivi. Razumijem da postoje oglasi u besplatnoj igrici, ali da mi se ne pojavljuju iskačući kad sam usred brzog trčanja. barem neka iskaču kad umreš. zato dajem 3 zvjezdice.
Koliko jadno
bhop pro 模擬 mux
Umirujuće Slagalice Riječi Igre riječima vivj
Bio sam skoro pri kraju jednog i pojavio se oglas pa sam morao početi ispočetka, a okolo trčkaraju nespretni ljudi. Ne preporučujem ovo😕
𝕜𝕒𝕜 𝕒𝕟𝕕 𝕘𝕝𝕚𝕥𝕔𝕙𝕪 𝕒𝕟𝕕 𝕨𝕙𝕪 𝕕𝕠 𝕚 𝕚 𝕨𝕙𝕖𝕟 𝕨𝕙𝕖𝕟 𝕚 𝕚 𝕚 𝕚
Obožavam ovu aplikaciju, jedini problem su reklame, svaki put kad umrem, pojavi se oglas koji je tako neugodan pa popravite to.
Ova igra je super! To je igra da nije laka, ali ni teška, jedino što bih preporučio je da dodate više animacija nožem.
To je dobra igra me stvarno tjera da igram satima, ali onda su se oglasi počeli pojavljivati i neće ići pa ću ovu ocjenu s 2 zvjezdice za dosadne reklame
Svaki put kad je igram liget samo igra tako sporo da se ne mogu ni pomaknuti, samo kaže da je igra zaustavljena
Nije izgubio
Zapravo dobra igra Nažalost nema kontrolu nad žiroskopom
Strašno je. Postoje milijuni oglasa koji vas tjeraju na bijes i brisanje igre i čine da se osjećate kao da zabijete veliki prst desne noge u portal minecraft donjeg 🙂
bhop pro シミュレーション hgj
Sjajna igra! Puno zabave! Ali više ne možete sakriti HUD. Loše izgleda na videima.
bhop pro سیمولیشن ksi
Sviđa mi se igra samo što ima puno reklama i 4/5 zvjezdica
Zabavno je previše oglasa, molimo uklonite oglase
Sviđa mi se ova igra, pogotovo kada ne mogu zatražiti svoju dnevnu prijavu. Pet zvjezdica
Sviđa mi se koliko su mehanika i pokreti u ovoj igri jednostavni, ali koliko su zanimljive i zabavne za igru. Postoji mnogo karata za igranje. Lako je dobiti kožu, ali koliko je slučajeva potrebno čini ih vrijednima. Kad bih mogao predložiti nekoliko dodataka u igri, želio bih značajku pregleda za trgovinu tako da znam što kupujem i da dodam više u animacije igre za skinove. Također bih volio da se izazovi poprave. Obožavam ovu igru i igrao bih dugo!
To je pristojna igra, ali oglasi su loši, ponovno pokreću moj napredak i previše je ako želite da više ljudi igra vašu igru, jednostavno uklonite oglase
Vrlo cool igra, posebno deathrun i surf, zašto uzimam 3 zvjezdice? 1. Na Deathrun-u kada sam na toboganu uvijek je kvarilo. Uvijek umirem. 2. Previše je reklama, molim vas, smanjite oglase. 3. Na surfanju neke prepreke kvare ako se pokvari i ja grešim što me vodi u smrt. Molimo popravite ovo
Odlicno
Ovo ima dobar koncept igre, ali je zaostao i pun je grešaka.pun je beskorisnih reklama i stalno me izbija jer je soba puna i svaki put je ja. Mrzim to
Užasno previše oglasa
Odlična igra, ali se iz nekog razloga ponovno pokreće i zato ima četiri zvjezdice. Ipak volim ovu igru!
Ovo je zabavno i potresno i tako zabavno za igru
To je jako dobra igra, ali nešto što bih volio je podrška za kontroler, samo mislim da bi to bila jako dobra značajka pa vas molim da to imate na umu, ugodan dan!
Relly zabavna igra momci!
Aaaa sad znam preko čega Vanimy snjma😂😀😀
Ova igra je tako sjajna i možete provesti svoje slobodno vrijeme na ove skinove je lako nabaviti i ne, nisam takav tip koji uvijek ocjenjuje 5 zvjezdica. Ova igra je stvarno dobra za besplatnu igru
bhop pro Simulácie lguv